Kosmetika

HAAN Pleťový krém pro normální a kombinovanou pleť 50 ml

Značka: HAAN

Pleťový krém pro normální a kombinovanou pleť od značky HAAN díky obsahu kyseliny hyaluronové dokonale hydratuje, udržuje nezbytnou vlhkost v pleti.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

665
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Pleťový krém pro normální a kombinovanou pleť 50 ml

50154563

Úvod

Pleťový krém pro normální a kombinovanou pleť od značky HAAN díky obsahu kyseliny hyaluronové dokonale hydratuje, udržuje nezbytnou vlhkost v pleti. Dále obsahuje prebiotický komplex, který udržuje normální mikrobiom pokožky. Mikrobiom je živý ekosystém na povrchu pokožky, který zabezpečuje její přirozenou obranyschopnost. Narušením kožního mikrobiomu dochází např. k dehydrataci nebo předčasnému stárnutí. Tubu krému můžete opakovaně doplňovat. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a vyživuje
  • chrání před vnějšími vlivy
  • udržuje přirozený mikrobiom pokožky
  • 98 % přírodních složek
  • ideální pro normální a smíšenou pokožku

Složení

Kyselina hyaluronová – dokonale hydratuje, uzamyká vlhkost v pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Prebiotický komplex – hloubkově vyživuje kožní mikrobiom a udržuje v něm rovnováhu. Chrání pleť před vnějšími vlivy a dodává jí zdravý a pěstěný vzhled.


Použití

1. krok – ráno i večer vmasírujte do vlhké pleti čisticí hydratační pleťový gel HAAN s kyselinou hyaluronovou a opláchněte.
2. krok – ráno i večer vmasírujte do vyčištěné pleti pleťový krém HAAN s kyselinou hyaluronovou.

Jak doplnit krém do tuby: Otevřete nádobu pleťového krému. Vytáhněte vnitřní plastový kelímek. Vložte dovnitř nový náhradní kelímek. Odstraňte z kelímku jednorázové víčko. Zavřete nádobu pleťového krému.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.