Kosmetika

HAAN Morning Glory tělový olej 100 ml

Značka: HAAN

Tělový olej HAAN Morning Glory dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Zpevňuje pleť a zanechává ji hebkou a současně viditelně rozzářenou.

739
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Morning Glory tělový olej 100 ml

50154709

Úvod

Tělový olej HAAN Morning Glory dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Pečující složení s olejem z mandlí, měsíčku a hroznových jader obsahuje 99 % látek přírodního původu. Olej se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Zpevňuje pleť a zanechává ji hebkou a současně viditelně rozzářenou. Olej je bohatý na vitamin E. Ten neutralizuje volné radikály, chrání pokožku před vnějšími vlivy a zbraňuje předčasnému stárnutí. Lahvičku oleje můžete opakovaně doplňovat náhradními náplněmi.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • snadno se nanáší, rychle se vstřebává
  • veganské složení
  • obsahuje 99 % přírodních složek
  • opakovaně doplnitelná lahvička

Složení

Mandlový olej – olej extrahovaný ze sladkých mandlí je bohatý na vitaminy A & E. Pokožku zklidňuje, vyživuje a zvláčňuje. Měsíčkový olej – zklidňuje, regeneruje a zabraňuje vzniku suchých šupinek. Olivový olej – antioxidant bohatý na vitamíny E & F. Má velmi silné hydratační účinky.


Použití

Naneste olej na vlhkou pokožku a jemně masírujte, dokud se zcela nevstřebá. Pro lepší vstřebávání živin jej používejte po peelingu pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.