Kosmetika

Advance Arganový olej 100 ml

Značka: ADVANCE

Advance Arganový olej je vhodný k pěstění pleti i vlasů. Lahvička obsahuje arganový olej nejvyšší kvality, který byl lisovaný za studena, aby byl zachován vysoký obsah aktivních látek.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značky Advance v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
485
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Advance Arganový olej 100 ml

50154751

Úvod

Advance Arganový olej je vhodný k pěstění pleti i vlasů. Lahvička obsahuje arganový olej nejvyšší kvality, který byl lisovaný za studena, aby byl zachován vysoký obsah aktivních látek. Díky antioxidantům a dalším bioaktivním látkám je arganový olej ideální pro zralou pleť a vrásky. Skvěle hydratuje pokožku, ale i vlasy. Vyživuje vlasy od kořínků až ke konečkům a pomáhá jim vracet přirozený lesk. Při aplikaci na nehty a nehtové lůžko podporuje jejich regeneraci a výživu.

Hlavní vlastnosti

  • anti-aging efekt, hydratuje a vyživuje pleť
  • vhodný k pěstění pleti, vlasů i nehtů
  • 100% arganový olej lisovaný za studena v prémiové kvalitě
  • vysoký obsah aktivních látek
  • bez konzervantů, neparfémovaný

Složení

100% arganový olej (olej z jader argánie trnité).


O značce

Česká značka ADVANCE nutraceutics používá při výrobě pouze vysoce kvalitní přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny rostlinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.