Kosmetika

StriVectin Advanced Retinol Multi-Correct oční krém s retinolem 15 ml

Značka: STRIVECTIN

Advanced Retinol Multi-Correct oční krém s retinolem od značky StriVectin redukuje jemné linky a vrásky i tmavé kruhy okolo očí. Viditelně zpevňuje pokožku a vyhlazuje ji.

1 650
Doprava zdarma

O produktu: StriVectin Advanced Retinol Multi-Correct oční krém s retinolem 15 ml

50154554

Úvod

Advanced Retinol Multi-Correct oční krém s retinolem od značky StriVectin redukuje jemné linky a vrásky i tmavé kruhy okolo očí. Viditelně zpevňuje pokožku a vyhlazuje ji. Sérum s praktickým kovovým aplikátorem příjemně chladí a rozjasňuje. Obsažený retinol koriguje známky stárnutí a dodává pleti mladistvý vzhled. Dále obsahuje niacin, který snižuje citlivost pokožky. Rostlinné složky intenzivně hydratují a zpevňují pokožku očního okolí. Intenzivně regeneruje. Sérum je testováno oftalmology a je bez parfemace. Vhodné i pro citlivou pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje jemné linky, vrásky i tmavé kruhy
  • zvyšuje pevnost pokožky
  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • multifunkční sérum
  • rozjasňuje oční okolí

Složení

Retinol – nejoblíbenější anti-age ingredience. Vyhlazuje jemné linky a vrásky, napomáhá regeneraci. Rambutan – extrakt z exotického ovoce obsahuje velké množství vitaminu C, podporuje pružnost a pevnost pleti. Ibišek ‒ extrakt z plodů ibišku obsahuje hydratační látky, které udržují nezbytnou vlhkost v pokožce.


Použití

Ráno a večer aplikujte produkt na pokožku očního kolí. Otočete na stranu s chladivým kovovým aplikátorem. Pohybujte aplikátorem od vnitřního k vnějšímu koutku a jemně vmasírujte. Přebytek krému lehce vklepejte prsty do pleti. 

Výsledky testů po 8 týdnech používání*

100 % uživatelů potvrdilo vyhlazení & rozjasnění pleti
96 % uživatelů potvrdilo zpevnění pleti & sjednocení tón
93 % uživatelů potvrdilo zlepšení elasticity pleti

*Hodnocení 31 uživatelů po 8 týdnech pravidelné aplikace.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.