Biocidní přípravky, repelenty

Menforsan Antiparazitní obojek pro psy odpuzující klíšťata a blechy 57 cm 1 ks

Značka: MENFORSAN

Menforsan Antiparazitní obojek pro psy odpuzující klíšťata a blechy 57 cm je vhodný k použití u zvířat, která trpí alergií na běžné insekticidy, u březích fen a štěňat.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Menforsan Antiparazitní obojek pro psy odpuzující klíšťata a blechy 57 cm 1 ks

50154717

Úvod

Menforsan Antiparazitní obojek pro psy odpuzující klíšťata a blechy 57 cm je vhodný k použití u zvířat, která trpí alergií na běžné insekticidy, u březích fen a štěňat od prvního měsíce života. Je vyrobený z kvalitního kaučuku a aktivní látkou je rostlinný extrakt z margózy. Poskytuje 3měsíční ochranu proti blechám, klíšťatům, komárům a vším. Délku obojku odměříte dle potřeby a zajistíte bezpečnostní přezkou.

Hlavní vlastnosti

  • aktivní 3měsíční ochrana
  • účinný proti blechám, klíšťatům, komárům a vším
  • univerzální velikost: délka obojku je 57 cm
  • voděodolný

Složení

Vysoce kvalitní kaučuk, extrakt z margózy.


Použití

Nasaďte obojek kolem krku zvířete tak, že necháte mezeru asi na dva prsty. Zbývající kus odřízněte.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Standardní věty o nebezpečnosti a pokyny pro bezpečné zacházení: H319 - Způsobuje vážné podráždění očí. H317 - Může vyvolat alergickou kožní reakci. P101: Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102: Uchovávejte mimo dosah dětí. P261: Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/pár/aerosolů. P264: Po manipulaci se důkladně omyjte. P280: Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranu dýchacích cest/ochranu očí/ochrannou obuv. P302+P352: PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. P305+P351+P338: PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, pokud jsou nasazeny a lze je snadno odstranit dělat. Pokračujte ve vyplachování. P501: Odstraňte obsah/nádobu podle systému separovaného sběru používaného ve vaší obci. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.