Doplněk stravy

DESCANTI PWO Shot zelené jablko 60 ml

Značka: DESCANTI

DESCANTI PWO Shot zelené jablko je předtréninkový stimulant, který dodává optimální dávku energie před silovými i vytrvalostními sporty.

39

Cena za 100 ml: 65,00 Kč

Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DESCANTI PWO Shot zelené jablko 60 ml

50152913

Úvod

Předtréninkový stimulant s kofeinem a aminokyselinami vám poskytne potřebnou dávku energie před cvičením, posilováním nebo vytrvalostními sporty. DESCANTI PWO Shot zelené jablko je určen pro sportovce nad 18 let. Kofein pomáhá zlepšit soustředění a zvýšit vytrvalostní výkon. Niacin a vitaminy B2, B6 a B přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Hlavní vlastnosti

  • pre-workout v ampulce
  • s aminokyselinami a kofeinem
  • svěží příchuť zeleného jablka

 


Složení

Voda, Beta-alanin, L-Citrulin DL-Malát (1:1), Fruktóza, L-Arginin (ve formě volné aminokyseliny), Taurin, Kyseliny (kyselina citrónová), Ochucovadla, Kofein bezvodý, Sladidla (Sukralóza, Acesulfam ), Nikotinamid, Konzervační látky(sorban draselný, benzoát sodný), Pyridoxin hydrochlorid, Barvivo (Ponceu 4R**, Indigo carmin), Thiamin hydrochlorid, Riboflavin, Kyanokobalamin.

**Ponceau 4R-Může mít nepříznivé účinky na pozornost a aktivitu u dětí."


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Obsahuje kofein (170 mg v jedné dávce). Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Určeno pro osoby starší 18 let. Je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. V případě, že máte jedno z následujících onemocnění: vysoký nebo nízký krevní tlak, srdeční arytmie, jakékoliv problémy se srdcem, dysfunkce nebo problémy jater, cukrovku, psychické poruchy, problémy s prostatou nebo dýcháním, konzultujte užívání tohoto doplňku s lékařem. V žádném případě nekombinujte s alkoholem nebo drogami! Snižte příjem kofeinu z jiných zdrojů (např. káva, čaj atd.). Před užitím si prostudujte návod k použití a dodržujte doporučené dávkování. Tento doplněk neobsahuje žádné dopingové látky. Před zahájením jakéhokoliv tréninkového úsilí se poraďte s trenérem. Neslouží jako náhrada pestré a rozmanité stravy. Skladujte mimo dosah malých dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.