Potraviny a nápoje

DESCANTI Protein Bar Cheesecake Salty Caramel tyčinka 50 g

Značka: DESCANTI

DESCANTI Protein Bar Cheesecake Salty Caramel tyčinka je ideálním snackem po fyzické aktivitě a potěší vás příchutí cheesecake a slaného karamelu.

Akce 3 + 1 Při nákupu 3 ks tohoto produktu získáte čtvrtý ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
45

Cena za 100 g: 90,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DESCANTI Protein Bar Cheesecake Salty Caramel tyčinka 50 g

50152930

Úvod

Lahodná tyčinka s vydatnou porcí bílkovin je určena pro profesionální i rekreační sportovce a pro osoby se zvýšenými nároky na proteiny. Bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty a pomáhají udržovat normální stav kostí. Tyčinka DESCANTI Protein Bar Coconut Almond Caramel je ideálním snackem po fyzické aktivitě a potěší vás příchutí cheesecake a slaného karamelu.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin
  • s příchutí cheesecake a slaného karamelu
  • ideální pro fyzicky aktivní osoby

Složení

Mléčný proteinový koncentrát 20%, čokoláda mléčná bez cukru 16%( mléčná čokoláda s maltitolem 16% (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitín, přírodní vanilková aróma), karamelová pasta 15,6% (zahušťovadlo: polydextróza; voda, slazené kondenzované mléko, kokosový tuk, invertní cukrový sirup, glukózo-fruktózový sirup, stabilizátor: glycerol; vláknina z čekanky, máslo, emulgátory: mono a digliceridy mastných kyselín, estery sacharózy s mastnými kyselinami; tapiokový škrob, zahušťovadlo: karagenan; aroma), hydrolyzované kolagenové peptidy 11,8%, arašídy pražené nesolené 7,8%, zvlhčovadlo: glycerol; vláknina z čekanky, voda, rostlinný olej řepkový, mléko sušené plnotučné, sladidlo maltitol; aróma, kyselina mléčná; sladidlo sukralóza; mořská sůl 0,1%, zahušťovadlo: arabská guma; emulgátor: mono a digliceridy mastných kyselin; stabilizátor: hořečnaté soli mastných kyselín; konzervační látka: sorban draselný; antioxidanty: tokoferolový extrakt, přírodní rozmarínový extrakt. Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.