Ostatní

BRITA ON TAP Pro V-MF System vodní filtr na kohoutek s displejem

Značka: BRITA

Filtrační zařízení BRITA ON TAP Pro V-MF připojíte přímo na vodovodní kohoutek a můžete si užívat až 600 l čisté a osvěžující vody. Součástí balení je jeden filtr s 5stupňovou filtrací.

1 550
Doprava zdarma

O produktu: BRITA ON TAP Pro V-MF System vodní filtr na kohoutek s displejem

50154840

Úvod

Užívejte si osvěžující a skvěle chutnající vodu v pohodlí vašeho domova: bez nutnosti nosit těžké a neekologické PET lahve z obchodu! Filtrační systém BRITA ON TAP Pro V-MF jednoduše připojíte na váš vodovodní kohoutek a můžete si dopřávat až 600 litrů přefiltrované vody. 5stupňová filtrace pomocí dodaného filtru redukuje 99,99 % bakterií, chlór i chlorin, pesticidyherbicidy, hormony i léčiva (jsou-li obsaženy v pitné vodě z vodovodního řadu). Filtr snadno připojíte na všechny běžné modely vodovodních baterií (dodává se s pěti adaptéry). Můžete přepínat mezi filtrovanou a nefiltrovanou vodou, i sprchou bez filtrace, kterou využijete například na oplach zeleniny nebo mytí nádobí. Filtrační zařízení BRITA ON TAP Pro je kompatibilní s filtry Brita ON TAP V (4stupňová filtrace) a Brita ON TAP V-MF (5stupňová filtrace).

;

Hlavní vlastnosti:

  • snadná instalace přímo na kohoutek
  • 1 filtr = až 600 litrů filtrované vody
  • chutná, čerstvá voda kdykoli otočíte kohoutkem
  • redukuje 99,99 % bakterií, chlór i chlorin, pesticidy, herbicidy, hormony i léčiva (jsou-li obsaženy v pitné vodě z vodovodního řadu)
  • digitální displej ukazuje, kdy by měl být filtr vyměněn změnou barev
  • jednoduchá výměna filtru (bez nářadí)
  • 3 režimy fungování: filtrovaná voda, nefiltrovaná voda, funkce sprchy bez filtrování vody

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.