Kosmetika

Bionike Shine on hair colouring treatment black barva na vlasy 75 ml černá

Značka: BIONIKE
Produktová řada: Shine on

Bionike Shine on hair colouring treatment black barva na vlasy je šetrná k vlasům i pokožce hlavy. Dodává vlasům sytou barvu a perfektně kryje šediny.

425
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bionike Shine on hair colouring treatment black barva na vlasy 75 ml černá

50154511

Úvod

Permanentní barva na vlasy Bioniké Shine On na bázi fytosterolů a rostlinných proteinů nabízí efektivní barvení vlasů, které je šetrné k vlasům i pokožce hlavy. Barva perfektně kryje šediny a dodává vlasům syté odstíny plné zářivého lesku.

Hlavní vlastnosti:

  • efektivně barví vlasy a kryje šediny
  • sytý a zářivý odstín
  • zanechává vlasy lesklé a hebké na dotek

Použití

Použití na přírodní vlasy:

1. Pomocí lahvičky s barvou naneste barvu na suché vlasy (vlasy rozdělte do sekcí). Aplikujte od kořínků po konečky. Pomozte si nekovovým hřebenem se zoubky.
2. Jemně vmasírujte, aby se přípravek rovnoměrně rozprostřel a nechte jej 30 minut působit. Nepřekračujte uvedenou dobu aplikace.
3. Po uplynutí doby aplikace vlijte do vlasů trochu vody a jemně masírujte. Počkejte ještě několik okamžiků a poté důkladně opláchněte velkým množstvím vody.
4. Vlasy důkladně umyjte.
5. Použijte kondicionér na vlasy nebo masku na vlasy.

Použití na barvené vlasy nebo odrosty:

1. Pomocí lahvičky s barvou naneste polovinu barvicí směsi ke kořínkům suchých vlasů (vlasy rozdělte do sekcí). Nechte ji 20 minut působit. Pomozte si nekovovým hřebenem se zoubky.
2. Po této době rovnoměrně rozdělte zbytek barvicí směsi po celé délce vlasů a na konečky vlasů. Pomozte si nekovovým hřebenem se zoubky.
3. Počkejte dalších 10 minut a po uplynutí doby aplikace nalijte na vlasy trochu teplé vody a jemně masírujte a poté důkladně opláchněte velkým množstvím vody, dokud voda nepoteče.
4. Vlasy důkladně umyjte.
5. Použijte kondicionér na vlasy nebo masku na vlasy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.