Elektronika

ETA Fenité Galvanická žehlička na pleť 6353 stříbrná/bílá

Značka: ETA
Produktová řada: Fenité

ETA FEnité Galvanická žehlička je multifunkční přístroj na čištění a omlazení pleti fungující na principu fotonové terapie. 5 režimů provozu zajistí komplexní ošetření pro všechny typy pleti.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

3 150
Doprava zdarma

O produktu: ETA Fenité Galvanická žehlička na pleť 6353 stříbrná/bílá

50154948

Úvod

Užívejte si čistou, hladkou pleť bez vrásek a známek únavy, aniž byste musela do kosmetického salonu! Přineste si všechny kosmetické procedury k vám domů v podobě jediného přístroje: galvanické žehličky ETA Fenité! Tento multifunkční přístroj stimuluje v pleti syntézu kolagenu, elastinu i kyseliny hyaluronové, což přirozeně omlazuje pleť a působí proti tvorbě nežádoucích vrásek. Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabídne až 5 různých režimů provozu, aby vaše péče o pleť byla kompletní. 

Technologie galvanického proudu

Ošetření pomocí galvanického proudu patří mezi základní kosmetická ošetření. Kladná ionizace zajistí důkladné a hloubkové čištění pleti. Záporná ionizace zase pomáhá při aplikaci krémů a sér, vytváří optimální cestu pro vstřebání živin do pokožky. Galvanický proud zvyšuje elasticitu a pružnost pleti, redukuje vrásky a pomáhá při zapracovávání krémů a sér i do hlubších vrstev pokožky.

ETA Fenité Galvanická žehlička na pleť 6353 stříbrná/bílá

Nechte se hýčkat fotonovou terapií

Fotonová terapie, neboli terapie světlem, přirozenou cestou podporuje tvorbu kolagenu, napomáhá zpomalovat stárnutí pleti a je ideální i na pleť se sklony k akné. Každá barva má specifickou vlnovou délku, proto každé světlo má i specifické účinky pro pleť. Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabízí terapii červeným a modrým světlem. Červené světlo zlepšuje prokrvení pokožky a podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Modré světlo je skvělým pomocníkem pro pleť se sklony k tvorbě akné a nedokonalostí.

ETA Fenité Galvanická žehlička na pleť 6353 stříbrná/bílá

Působení tepla a chladu

Regulovat si můžete na galvanické žehličce ETA Fenité i teplotu, a to ve 3 stupních. Působení tepla i chladu má na pleť své specifické účinky. Teplo otevírá póry a funguje jako příprava pro další ošetření pleti. Chladnější teplota zase naopak pleť příjemně zklidní a je tak ideální na závěr ošetření. Navíc podporuje přirozenou detoxikaci pleti a pomáhá pleti udržet si přirozenou vlhkost. Použití galvanické žehličky je snadné a díky 3,7V akumulátoru i bezdrátové. Výdrž akumulátoru jsou až 4 hodiny a dobíjení probíhá přes USB kabel. Součástí balení je i praktický stojánek pro bezpečné odkládání.

ETA Fenité Galvanická žehlička na pleť 6353 stříbrná/bílá

Hlavní vlastnosti:

  • multifunkční přístroj na ošetření pleti
  • stimuluje syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
  • omlazuje pleť a efektivně působí proti tvorbě nežádoucích vrásek
  • skvěle čistí pleť
  • fotonová terapie ČERVENÝM a MODRÝM světlem:
    - ČERVENÉ světlo pomáhá s čištěním pleti
    - MODRÉ světlo zklidňuje pokožku
  • technologie galvanického proudu (ionizace):
    - kladná ionizace pro hloubkové čištění
    - záporná ionizace pro hloubkovou aplikaci kosmetických přípravků
  • 5 režimů provozu: CLEANSING - efektivní čištění pleti, IMPORT - zapracování kosmetických přípravků do pokožky, LIFTING - vyhlazení a zjemnění kontur obličeje, EYE CARE - péče o pleť kolem očí, snížení známek únavy, COOL - chlazení napomáhá zklidnění pleti
  • regulace teploty a intenzity pro optimální nastavení
  • akumulátor 3.7 V Li-ion
  • výdrž akumulátoru až 5 hodin
  • doba nabíjení 2,5 hod.
  • dobíjení přes USB kabel
  • stojánek pro bezpečné odkládání

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.