Elektronika

ETA Vital Trainer Osobní váha 7780 černá

Značka: ETA

Analytická osobní váha ETA Vital Trainer s moderní ITO technologií a smart aplikací Vital Body Plus, která zaznamenává a vyhodnocuje vývoj 18 tělesných parametrů.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ETA Vital Trainer Osobní váha 7780 černá

50154934

Úvod

Pokud chcete mít svou formu pod kontrolou, analytická osobní váha ETA Vital Trainer se stane vaším nepostradatelným pomocníkem. Díky unikátní smart aplikaci Vital Body Plus totiž pomáhá sledovat, pravidelně zaznamenávat a vyhodnocovat vývoj základních tělesných charakteristik. Aplikace si navíc rozumí nejen s vaším mobilním telefonem, ale i s některými dalšími aplikacemi jiných chytrých zařízení, jako jsou třeba v dnešní době tolik oblíbené chytré či sportovní hodinky. Získejte neustálý přehled o tom, kde se na cestě za svými cíli zrovna nacházíte, nebo jak se naměřené hodnoty změnily v porovnání s předešlým měřením. Aplikace Vital Body Plus je kompatibilní s operačním systémem Android 4.4 (a novější), iPhone4S a iOS 8.0 (a novější).

Elegantní váha se snadnou údržbou a nosností až 180 kg

Osobní váha ETA Vital Trainer váží ihned, bez nutnosti našlapávání či jiné manipulace – stačí se na ni jen postavit. Naměřená data se kromě aplikace přehledně zobrazí přímo na snadno čitelném LCD displeji. Následně se váha automaticky vypne. Váha váží s přesností na 100 g a bez obav ji mohou používat všichni, jejichž hmotnost nepřesahuje 180 kg. Skleněná vážicí plocha o tloušťce 6 mm je dostatečně pevná a zároveň se snadno udržuje – stačí ji otřít hadříkem. Tělesná analýza pak probíhá na základě pěti parametrů, k nimž patří výška, hmotnost, věk, pohlaví a biologický odpor.

 

Co všechno aplikace Vital Body Plus pro chytrá zařízení umí?

  • po spárování s vahou zobrazuje, analyzuje, komentuje a ukládá naměřená data – až 18 různých tělesných charakteristik (např. viscerální tuk, tělesný tuk, podkožní tuk, vodu v těle, svalovinu, hodnocení postavy, stupeň obezity, BMI, hodnotu minimálního kalorického příjmu a další)
  • umožňuje sledovat pokroky jednotlivých změřených hodnot v čase (včetně grafického znázornění)
  • všechna data se automaticky ukládají a zálohují v cloudu s přístupem prostřednictvím vlastního účtu
  • možnost rychlého použití pro návštěvy i bez registrace (tzv. návštěvní mód)
  • uložení nebo sdílení výsledků ve 4 základních režimech/srovnáních
    možnost synchronizace dat s aplikacemi třetích stran (Google Fit; Apple Health, Fitbit)
  • automatické spárování po přihlášení k účtu na jiném smart zařízení
  • paměť až pro 8 osob s automatickým rozpoznáním uživatelů
  • možnost stanovení a sledování cíle (požadované hmotnosti) za libovolné časové období
  • funkce připomenutí vážení (tzv. budík)
  • mód vážení dítěte
  • Aplikace Vital Body Plus je určena pro Android a iOS (lze ji zdarma stáhnout z Apple Store / Google Play). Nabízí více než 15 jazykových mutací a možnost přepnutí jednotek hmotnosti (kg/lb/st).

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.