Elektronika

ETA Sonar 2232 tyčový vysavač šedý

Značka: ETA

Tyčový vysavač ETA Sonar 2v1 s digitálním motorem, rotačním turbokartáčem, flexibilním kloubem a 25,2V Li-ion akumulátorem vám pomůže s efektivním úklidem domácnosti.

4 490
Doprava zdarma

O produktu: ETA Sonar 2232 tyčový vysavač šedý

50154922

Úvod

Extra výkonný tyčový vysavač ETA Sonar vám pomůže s efektivním úklidem celé domácnosti. Výkonný digitální motor vám zajistí silný sací výkon a dlouhou životnost. O efektivní úklid s výdrží až 40 minut na jedno nabití se postará snadno vyměnitelný 25,2V Li-ion akumulátor. Výdrž baterie závisí na nastaveném výkonu. Stav baterie a výkonu můžete přehledně sledovat na LED displeji. V případě, že se baterie úplně vybije, její opětovné nabití pak trvá 4–6 hodin. Součástí balení je i praktický držák na zeď s integrovanou funkcí nabíjení, kam vysavač po dokončení úklidu odložíte, a on se automaticky začne nabíjet. Výběr ze 3 úrovní sacího výkonu vám umožní nastavit přesně takovou intenzitu, jakou si vaše podlaha žádá. Vyšší výkon je ideální pro koberce a nižší využijete například při zběžném úklidu parket. O účinnou filtraci se pak postarají 2 kvalitní HEPA filtry, které posbírají i ty nejmenší částečky prachu a nečistot. Prach a špína pak ihned putují do prachové nádoby s objemem 0,5 l.

ETA Sonar 2232 tyčový vysavač šedý15

Efektivní a snadný úklid bez kabelů

Užijte si volnost pohybu bez kabelu a vysajte přesně tam, kde je to potřeba. ETA Sonar váží pouhé 3 kg, vysávání tak bude snadné a příjemné. Na opravdu důkladný úklid má ETA Sonar ve výbavě velký rotační turbokartáč, který je speciálně určen pro vysávání koberců s nízkým vlasem, parket i tvrdých podlah. Jemný kartáček je velmi šetrný a nemusíte se tak bát žádného poškrábání podlah. Díky flexibilnímu kloubu a praktickým LED diodám na hubici se snadno dostanete i pod nízký nábytek.

Ruční jednotka na rychlý úklid kdekoli

Jedním cvaknutím pak proměníte tyčový vysavač na praktickou ruční jednotku. Tu využijete při rychlém úklidu po dětech nebo při úklidu interiéru auta. Na ruční jednotku nasaďte malý elektrický turbokartáč, který je jako stvořený na vysávání čalounění. Efektivně sbírá vlasy a chlupy domácích miláčků z každého gauče, křesla či postele. V balení nechybí ani extra dlouhá štěrbinová hubice SOFT TOUCH, která vám pomůže s vysáváním úzkých a těžko přístupných míst. Kartáček 2v1 s polštářovou hubicí  je ideální na šetrné odstranění prachu a pavučin např. na zdech či obrazech, polštářová hubice skvělé vysává čalounění i měkké polštáře.

ETA Sonar 2232 tyčový vysavač šedý218

Hlavní vlastnosti:

  • digitální motor se silným sacím výkonem a dlouhou životností
  • vysoká účinnost vysávání
  • 3 úrovně sacího výkonu
  • LED displej signalizující stav baterie a výkonu
  • výkonný a snadno vyměnitelný Li-Ion akumulátor 25,2 V
  • výdrž akumulátoru až 8 / 20 / 40 minut
  • praktické LED diody pro osvětlení vysávané plochy
  • inovativní kovová trubka s flexibilním kloubem
  • 2 kvalitní HEPA filtry zachytí i ty nejmenší mikročástice
  • objem prachové nádoby 0,5 l
  • doba nabíjení 4–6 hod
  • jednoduché ovládání a snadná údržba
  • deklarovaná hladina akustického výkonu 82 dB(A) re 1pW

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.