Doplněk stravy

JML Kloub 3000+ 60+2 tablet

Značka: JML

Komplexní preparát JML Kloub 3000+ obsahuje MSM, glukosamin a chondroitin sulfát + olej z brutnáku lékařského, který podporuje normální stav kloubů.

369

Cena za 1 kus(tbl): 5,95 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JML Kloub 3000+ 60+2 tablet

50027462

Úvod

JML Kloub 3000+ 60+2 tablet je komplexní vícesložkový preparát nové generace obsahující některé přirozeně se vyskytující složky chrupavky. Jedná se o speciální směs MSM, glukosamin sulfátu a chondoitin sulfátu v ideálním poměru jednotlivých složek i celkové denní dávky. Tato směs je navíc obohacena olejem z brutnáku lékařského.

Aktivní složky v přípravku

  • MSM (methylsulfonylmethan)
  • glukosamin sulfát a chondroitin sulfát jsou přirozenou součástí pojivových tkání chrupavek a kostí
  • olej ze semen brutnáku lékařského podporuje normální stav kloubů

Dávkování

Užívejte 1-2 tablety denně, nejlépe ráno a večer. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Užívejte 2-3 měsíce. Kúru opakujte 2-3x ročně.


Složení

V 1 tabletě: Glukosamin sulfát 750 mg, MSM (metylsulfonylmetan) 500 mg, chondroitin sulfát 250 mg, sušený olej z brutnáku lékařského (15 % gama-linołenové kyseliny) 25 mg, plnidla: maltodextrin, celulóza, potahovací látka: sodná sůl karboxymetylcelulózy, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearát horečnatý, kyselina stearová. Neobsahuje cukr, sůl, ani konzervační přísady.


Upozornění

Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Neužívejte v těhotenství a v případě přecitlivělosti na jednotlivé složky, opatrnost je třeba u kojících žen. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.