Elektronika

TESLA Smart Camera Baby and Display BD300 dětská chůvička

Značka: TESLA

Dětská chůvička TESLA Smart Camera Baby and Display BD300 disponuje vysokou kvalitou obrazu. Díky rozlišení 2304 × 1296 px poskytuje kamerka detailní záběry.

4 999
Doprava zdarma

O produktu: TESLA Smart Camera Baby and Display BD300 dětská chůvička

50153612

Úvod

Dětská chůvička TESLA Smart Camera Baby and Display BD300 disponuje vysokou kvalitou obrazu. Díky rozlišení 2304 × 1296 px poskytuje kamerka maximálně detailní záběry. S přehledem tak můžete sledovat nádechy i výdechy vašeho miminka. Díky infračerveným diodám vám nic neunikne ani za zhoršených světelných podmínek a v noci. Zachovává detaily až na vzdálenost 10 metrů. Monitoruje nezbytné podmínky pro klidný spánek, jako je teplota a vlhkost v místnosti.

Ideální k monitoringu miminka nebo čtyřnohého mazlíčka

Vaše miminko či čtyřnohého mazlíčka můžete sledovat na mobilním telefonu přes aplikaci Tesla Smart nebo na dodávaném monitoru Tesla Smart Baby Display D300. Sledovat jednu kameru můžete i na více zařízeních současně. Chůvička má režim nočního světla, který je velkým pomocníkem, pokud vaše dítě nechce spát v úplné tmě. Příjemné barevné světlo dokonale uklidňuje a zpříjemňuje usínání. Kamera umí, v závislosti na nastavení, detekovat důležité zvuky, jako například dětský pláč. Nastavit si můžete i notifikace o pohybu. Kameru lze naklápět v horizontální i vertikální ose. Dává vám tak dokonalou flexibilitu nastavení a zajistí, že vám neunikne žádný detail.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká kvalita obrazu
  • monitoruje teplotu a vlhkost v místnosti
  • sleduje pohyb i zvuk
  • disponuje nočním osvětlením
  • otáčení a naklápění kamery v horizontální i vertikální ose

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.