Doplněk stravy

Kombe Korejský ženšenový čaj ECO pack 30 g

Značka: KOMBE

Kombe Korejský ženšenový čaj ECO pack je granulovaný extrakt ze ženšenu a jujuby. Ženšen podporuje duševní svěžest, celkovou vitalitu i sexuální zdraví.

159

Cena za 100 g: 530,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kombe Korejský ženšenový čaj ECO pack 30 g

50155094

Úvod

Kombe Korejský ženšenový čaj ECO pack obsahuje granulát k přípravě nápoje z červeného ženšenu a jujuby. Ženšen pravý neboli Panax ginseng je stálicí tradiční východní medicíny s paletou aktivních látek, které poskytují tělu řadu zdravotních benefitů. Patří sem zejména saponiny, zvané ginsenosidy, a dále antioxidanty, polysacharidy a peptidy. Ženšen podporuje duševní svěžest, příznivě ovlivňuje paměť a další kognitivní funkce. Tato magická rostlina bývala kdysi vyvažována zlatem, protože dodává energii, podporuje celkovou vitalitu i sexuální zdraví – zvyšuje libido a povzbuzuje erekci u mužů. Ženšenový kořen má také příznivý vliv na přirozenou obranyschopnost těla, podporuje krevní oběh i normální hladinu krevního cukru.

Správný výrobní proces je důležitý

Čaj Kombe je vyroben z Korejského ženšenu, který se pěstuje se v oblasti původního výskytu divokého ženšenu a je bohatý na saponiny. V přípravě se používá extrakt z šestiletého červeného kořene a aby byly zachovány všechny příznivé vlastnosti ženšenu, jsou při výrobě jsou dodržovány zásady tradičního korejského výrobního procesu. Účinek čaje Kombe nastupuje sice pozvolna, ale je dlouhodobý. Čaj Kombe je přirozeně bezlepkový, bez přídavku barviv a konzervačních látek. Neobsahuje umělá aroma a je vhodný i pro vegany.

Kombinace s jujubou poskytuje 180 aktivních látek

Čaj Kombe je doplněn plody jujuby. Červenofialové bobule jujuby již po staletí využívá tradiční čínská medicína. Obsahuje řadu aktivních látek, které se s ženšenem báječně doplňují.

Ženšen pravý

  • příznivě ovlivňuje paměť a další kognitivní funkce
  • podporuje vitalitu a sexuální zdraví
  • podporuje prokrvení a krevní oběh
  • přispívá k normální hladině glukózy v krvi
  • působí jako antioxidant
  • podporuje imunitu

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.