Kosmetika

Loréal Paris Age Perfect Cell Renew Midnight noční krém 50 ml

Produktová řada: Age Perfect

Loréal Paris Age Perfect Cell Renew Midnight noční krém intenzivně vyživuje a regeneruje pleť a zmírňuje vzhled vrásek, zpevňuje povadlý tonus obličeje a redukuje nepříjemný pocit pnutí.

*Při nákupu nad 399 Kč sleva 25 % *Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 15. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
NAVÍC MBL GWP Batoh 1 ks Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC MBL GWP Batoh 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 15. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
549
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Loréal Paris Age Perfect Cell Renew Midnight noční krém 50 ml

50155034

Úvod

Noční regenerační krém Loréal Paris Age Perfect Cell Renew Midnight si oblíbí každá žena, jež chce pozastavit známky stárnutí. Krém intenzivně vyživuje a regeneruje pleť a zmírňuje vzhled vrásek, zpevňuje povadlý tonus obličeje a redukuje nepříjemný pocit pnutí. Vnější stresory poškozují a oslabují ochrannou bariéru pokožky a urychlují projevy stárnutí pleti. Noc je nejlepší doba na obnovu poškozené pleti, a proto tento krém obsahuje antioxidanty, které efektivně pomáhají s její intenzivní obnovou.

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje projevy stárnutí
  • intenzivně regeneruje během spánku
  • zmírňuje vzhled vrásek a regeneeuje pleť

 


Použití

Naneste každou noc na tvář a krk.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.