Čaje a čajové směsi

Megafyt Dětský čaj na zklidnění BIO 20x1,75 g

Značka: MEGAFYT

Megafyt Dětský čaj na zklidnění je bylinný čaj aromatizovaný, porcovaný, ze směsi bylin a ovoce. Meduňka a heřmánek přispívají ke klidnému usínání a relaxaci.

69

Cena za 100 g: 1,97 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Megafyt Dětský čaj na zklidnění BIO 20x1,75 g

50155766

Úvod

Bylinkový čaj v nálevových sáčcích Megafyt Dětský čaj na zklidnění je určený pro děti od ukončeného 6. měsíce. Směs ovoce a bylin s příjemnou chutí a vůní, která díky obsahu meduňky a heřmánku přispívá ke klidnému usínání a relaxaci.

Hlavní vlastnosti:

  • porcovaný bylinný čaj
  • pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • meduňka a heřmánek přispívají ke klidnému usínání a relaxaci

Složení

BIO jablko-plod, BIO meduňka lékařská-nať (16,2 %), BIO fenykl obecný sladký-plod (16,2 %), BIO citronová tráva-list, BIO máta klasnatá-nať, BIO růže šípková-plod bez semen (6,2 %), BIO ostružiník křovitý-list, BIO heřmánek pravý (5,2 %), aroma levandule-přírodní (0,6 %).


Použití

1 nálevový sáček se přelije 0,2 l vroucí vody a nechá se 5 minut vyluhovat v přikryté nádobě. Děti od ukončeného 6. měsíce do 3 let: 1 šálek nápoje denně. Děti od 3 let: 1 šálek nápoje 2–3x denně.


Upozornění

Určeno pro děti od ukončeného 6. měsíce věku. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.