Doplněk stravy

Rosen Větroplach pro dospělé a děti 32 pastilek

Značka: ROSEN

Rosen Větroplach pro dospělé a děti jsou pastilky s bylinkami, které napomáhají normálnímu trávení a působí proti nadýmání. Jsou vhodné při pocitech plnosti žaludku a přejedení.

75

Cena za 1 kus: 2,34 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rosen Větroplach pro dospělé a děti 32 pastilek

50061858

Úvod

Rosen Větroplach pro dospělé a děti jsou pastilky s bylinkami, které napomáhají normálnímu trávení*, působí proti nadýmání** a jsou vhodné při pocitech plnosti žaludku a přejedení. Pastilky můžete nechat rozplynout v ústech nebo je rozpustit v malém množství nápoje.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kmín, hřebíček a fenykl*, které podporují normální trávení
  • máta, skořice a koriandr** podporují normální trávení, působí proti nadýmání
  • vhodné i pro děti od 4 let

Dávkování

Dospělí: 1-2 pastilky denně. Maximální denní dávka při potížích je 6 pastilek. Děti od 4 let: jednorázově 1 pastilka, maximálně 2 pastilky denně. Pastilku můžete rozkousat, nechat rozplynout v ústech nebo rozpustit v malém množství nápoje.


Složení

Směs přírodních silic (Aqua carminativa modificata): květ pomerančovníku, kmín (plod), hřebíček (plod), skořice (kůra), fenykl (plod), muškátový oříšek (plod), máta peprná (listy), citronová tráva (list), koriandr (plod), citron (kůra), uhličitan vápenatý (protispékavá látka) erytritol (sladidla) sorbitol (sladidla) sacharoza (sladidla) stearat hořečnatý (protispekavá látka) talek (protispekavá látka) povidon (zahušťovadlo), acetem (ester glyceridů mastných kyselin), včelí vosk.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.