Potraviny a nápoje

HealthyCo Proteinella slaný karamel 360 g

Značka: HEALTHYCO

HealthyCo Proteinella slaný karamel vás nasytí a zažene chuť na sladké. Je skvělým rychlým zdrojem energie, bílkovin a sacharidů.

145

Cena za 100 g: 40,28 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HealthyCo Proteinella slaný karamel 360 g

50155219

Úvod

Honí vás mlsná nebo si chcete dopřát sladkou svačinku s přidanou hodnotou? Vyzkoušejte Proteinellu HealthyCo! Lahodná pomazánka s příchutí slaného karamelu v sobě ukrývá mnohem víc než jen prázdné kalorie. Obsahuje koncentrát syrovátkové bílkoviny, a navíc je bez přídavku cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry). Jemný krém od švédského výrobce si můžete namazat na pečivo, palačinky, lívance, přidat do kaše, smoothie nebo jednoduše mlsat rovnou ze lžičky.

Hlavní vlastnosti:

  • karamelová pomazánka se sladidly, bez přidaného cukru
  • lahodná chuť, jemná textura
  • skvělý zdroj energie, sacharidů i bílkovin

Složení

Sladidlo: maltitol, slunečnicový olej, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko) (16%), sušené odstředěné mléko, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, koncentrované máslo (mléko), sůl, emulgátor: lecitin (slunečnicový), přírodní aroma. Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nad měrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat sóju a jiné skořápkové plody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.