Kosmetika

Neutrogena Retinol Boost Intenzivní pleťový krém 50 ml

Značka: NEUTROGENA
Produktová řada: Retinol Boost
5.0

Intenzivní pleťový krém Retinol Boost Neutrogena redukuje známky stárnutí. Pleť je při pravidelném používání krásně vyhlazená, a to včetně hlubších vrásek.

459
Ušetříte 15%

Původní cena:  539 Kč  ·  sleva 80 Kč

Nejnižší cena před slevou: 539 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neutrogena Retinol Boost Intenzivní pleťový krém 50 ml

50155333

Úvod

Intenzivní pleťový krém Retinol Boost od značky Neutroge poskytuje komplexní péči zralé pokožce. Obsahuje retinol, látku, která je vyhledávaná pro své anti-aging účinky. Retinol neboli vitamin A coby silný antioxidant působí proti volným radikálům, které urychlují stárnutí tváře. Vyplňuje linky a vyhlazuje dokonce i hluboké vrásky. Bojuje proti povadlé pleti. Zmenšuje viditelnost pigmentových skvrn, sjednocuje tón pokožky. Zároveň ji krásně zjemňuje. Krém má lehkou, příjemnou texturu, která po nanesení okamžitě taje a rychle se vstřebá.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje známky stárnutí
  • vyhlazuje i hluboké vrásky
  • zanechá sametově hebkou pleť
  • obsahuje retinol
  • má příjemnou texturu

Použití

Intenzivní pleťový krém nanášejte jednou denně na odlíčenou a vyčištěnou tvář i krk. Vyhněte se očnímu okolí. Na obalu krému najdete znázorněné množství přípravku, která je potřeba použít. Nechte vstřebat. 

Během dne nezapomeňte používat také dostatečně vysoký ochranný faktor SPF. Retinol může zvýšit citlivost na slunce.

Začínáte s retinolem? Tuto látku se doporučuje zavádět postupně, protože některé pleti může způsobit podráždění. V prvních třech týdnech používejte 2 až 3krát za týden. A jestli vaše pokožka retinol dobře snese, zvyšte frekvenci na 1krát za den.

Zarudnutí, pocit pálení, brnění nebo loupání jsou běžné dočasné projevy potvrzující, že přípravek účinkuje. Pokud vám způsobují diskomfort, omezte používání na 1krát každý druhý den, dokud si pokožka nezvykne.

Pokud podráždění přetrvává, ukončete používání. 

Retinol doporučujeme zapojit do rutiny pouze v jednom produktu. Nekombinujte více přípravků s retinolem v rámci rutiny na stejnou oblast pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.