Kosmetika

Lirene Whitening Professional skin care Denní krém SPF 50 50 ml

Značka: LIRENE
Produktová řada: Whitening

Denní krém s SPF 50 Professional skin care z řady Whitening od značky Lirene zesvětluje tmavé skvrny na pleti. Hydratuje, rozjasňuje a dodává mladistvý vzhled.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

209
Ušetříte 16%

Původní cena:  249 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 249 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lirene Whitening Professional skin care Denní krém SPF 50 50 ml

50155185

Úvod

Potýkáte se s hyperpigmentací? Značka Lirene přichází na trh s řadou Whitening, která se zaměřuje právě na zesvětlení tmavých skvrn na pleti. Obsahuje komplex Alpha-white, ve kterém se ukrývá kombinace bělicích složek. Krém má příjemnou texturu, rychle se vstřebá a dodá pleti komfort a hydrataci. Tvář bude po aplikaci krásně rozjasněná a zářivá. Díky SPF 50 denní krém poskytuje také vysokou ochranu před slunečním zářením, které urychluje stárnutí pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • zjemňuje viditelnost pigmentových skvrn
  • obsahuje komplex bělicích složek
  • rozjasňuje pokožku
  • omlazuje a vyživuje pleť
  • poskytuje vysokou ochranu před sluncem

Složení

Alpha-arbutine – rozjasňuje pokožku, koriguje hyperpigmentaci, niacinamide – zmírňuje tvorbu tmavých skvrn, regeneruje, vitamin E – obnovuje pleť a vyživuje ji, bambucké máslo – zanechá krásně hebkou pokožku, dodá hydrataci.


Použití

Krém aplikujte každé ráno na vyčištěnou pleť. Nechte vstřebat a pokračujte aplikací make-upu.

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. V průběhu opalování nanášejte opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.