Doplněk stravy

Salus Zdravá střeva bylinné tonikum 250 ml

Značka: SALUS

Doplněk stravy Salus Zdravá střeva bylinné tonikum s bioaktivní kurkumou podporuje naše střeva vápníkem, hořčíkem a vitaminem D3. Vápník podporuje normální funkci trávicích enzymů.

359

Cena za 100 ml: 143,60 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Salus Zdravá střeva bylinné tonikum 250 ml

50155265

Úvod

Podpořte svůj střevní systém se Salus tonikem pro zdravá střeva! Střevní systém je komplexní a vysoce výkonný orgán představující významnou bariéru mezi našim tělem a vnějším světem. Sídlí v něm 70 % buněk imunitního systému. Doplněk stravy Salus Zdravá střeva s bioaktivní kurkumou podporuje naše střeva vápníkem, hořčíkem a vitaminem D3. Vápník podporuje normální funkci trávicích enzymů a je potřebný pro udržení normálních funkcí svalů. Hořčík také přispívá ke správné funkci svalů, normálnímu energetickému metabolismu a rovněž se zapojuje do buněčného dělení. Vitamin D3 zvyšuje vstřebávání vápníku ze střeva a podílí se i na některých imunitních procesech, regulaci krevního tlaku a při růstu krevních, svalových a kožních buněk. Střevní péče Salus vás navíc potěší příjemnou příchutí jablek a švestek.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinné tonikum s příjemnou chutí jablek a švestek
  • obsahuje 150 mg kurkuminu z přírodní kurkumy
  • vápník podporuje funkci trávicích enzymů
  • hořčík podporuje energetický metabolismus
  • vitamin D3 podporuje vstřebávání vápníku

Dávkování

1x denně 20 ml k snídani či obědu. Před použitím lahvičku protřepejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.


Složení

Vodní extrakt koření a bylin (34 %) (kurkuma, listy máty peprné, řebříček, artyčok listy, rozmarýn listy, zázvor), jablkovo-švestkový extrakt (20 %), švestkové pyré z koncentrátu (10 %), voda, ananasový džus z koncentrátu, glukonát hořečnatý, glukonát vápenatý, karuba extrakt, hroznová šťáva z koncentrátu, laktát vápenatý, citrát hořečnatý, jablečný džus z koncentrátu, kurkuma extrakt (0,8 %), cholekalciferol (vitamin D3), přírodní aromata, zahušťovadla (guarová guma, guma z lusku rohovníku, pektin, xanthanová guma).Bez konzervačních látek, alkoholu, glutenu a kvasnic.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.