Zdravotnické prostředky

Prima Home Multidrogový domácí test 1 ks

Značka: PRIMA HOME

Samodiagnostický test na detekci 6 omamných látek v moči: morfinu, kokainu, marihuany, amfetaminu, metamfetaminu a metadonu vám poskytne výsledek za 5 minut.

249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Prima Home Multidrogový domácí test 1 ks

50155019

Úvod

Samodiagnostický test na detekci 6 omamných látek v moči: morfinu, kokainu, marihuany, amfetaminu, metamfetaminu a metadonu vám poskytne výsledek již za 5 minut. Tento screeningový rychlotest se provádí ze vzorku moči, a vyhodnocuje se bez použití přístroje. Test využívá monoklonální protilátky k selektivní detekci zvýšených hladin specifických drog v moči. Díky rychlosti a citlivosti imunochemických metod jsou tyto metody v současnosti hlavním způsobem zjišťování užívání drog.

Jak to funguje?

Během testování vzorek moči stoupá vlivem kapilárních sil vzhůru. Droga, pokud je ve vzorku moči přítomna pod hraniční hodnotou, nenasytí vazebná místa své specifické protilátky. Protilátka pak reaguje s konjugátem drogy a proteinu, a v testované oblasti příslušné pro danou drogu se na testovacím proužku vytvoří viditelná barevná linie. Když je koncentrace drog nad hraniční hodnotou, nasytí všechna vazebná místa protilátky. Proto se v testovací oblasti nevytvoří barevná linie. Vzorek moči pozitivní na drogu tedy nevytvoří barevnou linii na testovacím proužku pro danou drogu, protože dochází ke konkurenci drog, zatímco vzorek moči negativní na drogu vytvoří linii v testovací oblasti, protože nedochází ke konkurenci drog.

Jak přesný je test:

  • amfetamin (AMP1000) hraniční hodnota 1000 ng/ml doba přítomnosti v krvi 4 až 24 hodin
  • kokain (COC300) hraniční hondota 300ng/ml doba přítomnosti v krvi 24 až 48 hodin
  • marihuana hraniční hodnota 50ng/ml doba přítomnosti v krvi 3 až 10 dní
  • metadon (MTD300)  hraniční hodnota 300ng/ml doba přítomnosti v krvi 3 až 5 dní
  • metamfetamin (MET500) hraniční hodnota 500ng/ml doba přítomnosti v krvi 2 až 4 dny
  • morfin (MOP300) hraniční hodnota 300ng/ml doba přítomnosti v krvi 3 až 5 dní

Použití

Multidrogový test poskytuje pouze kvalitativní, předběžný analytický výsledek. Může se stát, že technické nebo procedurální chyby, jakož i interferenční látky ve vzorku moči mohou způsobit chybné výsledky. Pozitivní výsledek neznamená hladinu nebo intoxikaci či koncentraci v moči. Negativní výsledek nemusí nutně znamenat moč bez drog. Negativní výsledek se může ukázat také v případě, kdy je droga sice přítomna, ale je pod detekčním limitem testu. Tento test nedokáže rozlišit mezi užíváním drog a některými léky.

 


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ! 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.