Zdravotnické prostředky

Prima Home Infekce močových cest domácí test 3 ks

Značka: PRIMA HOME

Prima Home test je určen pro detekci následujících analytů v moči: leukocytů, krve, dusitanů a bílkovin porovnáním barevných reagenčních políček na barevném diagramu pro stanovení výsledků.

199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Prima Home Infekce močových cest domácí test 3 ks

50155020

Úvod

Prima Home test je určen pro detekci následujících analytů v moči: leukocytů, krve, dusitanů a bílkovin porovnáním barevných reagenčních políček na barevném diagramu pro stanovení výsledků. Infekce močových cest je nejčastější onemocnění močových cest, které zahrnují močovou trubici, močový měchýř, močovod a ledviny. S infekcí močových cest se mohou setkat muži, ženy i děti. Příznaky infekce se mohou lišit, patří mezi ně pocity pálení, silné a časté nucení k močení v těžších případech bolesti v podbřišku, horečka a zimnice. Kromě toho může být moč zakalená nebo silně zapáchat. Tento test vám poskytne výsledky již za 2 minuty, a to hladiny leukocytů, krve, dusitanů a bílkovin v moči, které mohou na močové infekce ukazovat.

Hlavní vlastnosti:

  • samodiagnostický test na hladiny leukocytů, krve, dusitanů a bílkovin
  • ze vzorku moči
  • výsledek za 2 minuty

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 01188957.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.