Kosmetika

Childs Farm Baby OatDerma Tělové mléko 200 ml

Tělové mléko Baby OatDerma od Childs Farm pečuje o suchou pokožku se sklony k ekzémům a svědění. Je vhodné pro miminka. S ovesným olejem a bez parfemace.

165
Ušetříte 20%

Původní cena:  205 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 205 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Childs Farm Baby OatDerma Tělové mléko 200 ml

50155233

Úvod

Hledáte přípravek pro péči o suchou, citlivou pokožkou dětí a miminek se sklony k ekzémům? Tělové mléko Baby OatDerma od značky Childs Farm obsahuje koloidní ovesné vločky s betaglukany a avenanthramidy. Přispívají ke zklidnění a regeneraci pleti, redukují pocity diskomfortu. Zároveň poskytují výživu, čímž předchází dalšímu vysušování. Dále v emulzi najdete také ovesný olej. Ten je zase bohatý na ceramidy, které jsou důležité pro udržení vlhkosti v pokožce. Tělové mléko intenzivně hydratuje, respektuje ochrannou kožní bariéru a posiluje ji.

Childs Farm – šetrná pečující kosmetika pro děti

Značka Childs Farm se pyšní produkty, které jsou schválené dermatology i pediatry. Přípravek má veganské složení a neobsahuje parfemaci.

Hlavní vlastnosti:

  • pečuje o suchou dětskou pokožku se sklony ke svědění a ekzému
  • vyživuje a hydratuje
  • brání ztrátě vlhkosti
  • regeneruje, zklidňuje pleť
  • redukuje pocity diskomfortu

Použití

Pro péči o suchou pokožku se sklony k svědění či ekzémům pečujte i s dalšími přípravky z řady OatDerma – sáhněte po mycí emulzi či bublinkové koupeli s ovesným olejem a koloidními ovesnými vločkami.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.