Doplněk stravy

Clinical Immunity Gummies bears + Echinacea 60 ks

Značka: CLINICAL

Clinical Immunity Gummies bears + Echinacea jsou pektinové bonbóny s bylinným extraktem a vitaminy C a D pro podporu imunity. S přírodními barvivy.

155

Cena za 1 kus: 2,58 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Clinical Immunity Gummies bears + Echinacea 60 ks

50155707

Úvod

Clinical Immunity Gummies bears + Echinacea jsou pektinové bonbóny s pomerančovou a hroznovou příchutí pro podporu imunity*. Obsahují extrakt z třapatky nachové – echinacey a jsou obohacené o vitamin C a denní dávku vitaminu D. Bonbóny jsou barveny přírodními barvivy z bezinky, černé mrkve a růže šípkové.

Hlavní vlastnosti

  • echinacea* přispívá k normální funkci horních cest dýchacích, podporuje přirozenou obranyschopnost
  • vitaminy C a D* přispívají k normální funkci imunitního systému
  • vitamin D je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí
  • vhodné i pro vegetariány a vegany
  • pro děti od 3 let

Dávkování

Denní dávka je 1 pektinový bonbón. Podávejte s jídlem.


Složení

V denní dávce (1 pektinový bonbón 2,5 g): plnidlo (sacharóza), plnidlo (glukozový sirup), Echinacea purpurea (bylinný extrakt DER 2-6:1) 15,8 mg**, voda, plnidlo (sacharóza sirup), želírující látka (citrusový pektin), kyselina askorbová (vitamin C) 35 mg 44 %*, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zinek (citrát zinečnatý) 0,5 mg 5 %*, regulátor kyselosti(citrát trisodný), aroma (hroznová příchuť), (pomerančová příchuť/), bezinkový koncentrát [Sambucus nigra], černý mrkvový koncentrát, barvivo (šťáva z růže šípkové), cholecalciferol (vitamín D3) 0,005 mg 100 %*.  Vhodné pro vegetariány a vegany. * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** RHP není stanovena. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Neužívejte při alergii (přecitlivělosti) na některou z látek ve složení produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.