Ostatní

ROMP Amp anální kuličky

Značka: ROMP

ROMP Amp anální kuličky sestávající ze silikonových análních kuliček je navržená k nošení během sexuálních hrátek nebo k poskytnutí silnějšího orgasmu

405
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ROMP Amp anální kuličky

50155582

Úvod

Malá a flexibilní erotická hračka sestávající ze silikonových análních kuliček je navržená k nošení během sexuálních hrátek nebo k poskytnutí silnějšího orgasmu, pokud ji ve správnou chvíli vytáhnete. Anální kuličky ROMP Amp jsou 3 navzájem spojené kuličky zakončené bezpečnostní patkou, která složí k zabránění vniknutí pomůcky do análního otvoru. Odstupňovaná velikosti kuliček je umožňuje jednoduché zavádění a vyjímání. Tato erotická hračka je vhodná pro ženy i muže a její benefity si můžete užívat po celou dobu milování.

Hlavní vlastnosti:

  • malá a flexibilní erotická hračka
  • skvělý úvod do anální stimulace
  • vhodná pro ženy i muže

Složení

Anální kuličky ROMP Amp jsou celé ze silikonu, který je velmi příjemný a šetrný k pokožce. Neobsahuje ftaláty, BPA, ani latex. Díky silikonu jsou kuličky ohebné. Jsou nevibrační a jsou 100 % vodotěsné IPX7, můžete je použít ve sprše, vaně, bazénu nebo ve vířivce.


Použití

Kuličky vždy používejte spolu s lubrikačním gelem a po použití ošetřete dezinfekcí na erotické pomůcky.


Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.