Ostatní

ROMP Bass anální kolík

Značka: ROMP

ROMP Bass anální kolík je speciálně tvarovaný tak, aby vám poskytl maximální vzrušení a komfort. Nabízí 6 stupňů intenzity vibrací a 4 vibrační programy.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

755
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ROMP Bass anální kolík

50155583

Úvod

ROMP Bass je vibrační anální kolík. Je speciálně tvarovaný tak, aby vám poskytl maximální vzrušení a komfort. Nabízí 6 stupňů intenzity vibrací a 4 vibrační programy. Díky vodotěsnému provedení jej můžete používat také na vášnivé hrátky v koupelně. ROMP Bass je vybavený bezpečnostní patkou, která zabraňuje vklouznutí celé pomůcky do řitního otvoru. Hladký silikonový materiál umožňuje snadné zavádění.

Hlavní vlastnosti:

  • vibrační anální kolík pro muže a ženy
  • 6 stupňů intenzity vibrací a 4 vibrační programy
  • vodotěsné provedení (IPX7).

Složení

Celý povrch pomůcky tvoří silikon, jde o materiál velmi hebký, příjemný a šetrný k pokožce. Neobsahuje ftaláty, BPA, ani latex. ROMP Bass je vodotěsný IPX7 a můžete jej použít i ve sprše, vaně, bazénu nebo vířivce.


Použití

Naneste lubrikační gel na ROMP Bass a aplikujte jej análně. Krátce stiskněte tlačítko zap / vyp a vaše erotická hračka se zapne. Krátkými stisky tlačítka, přepínáte 6 stupňů intenzity vibrací a 4 vibrační programy. ROMP Bass vypnete přidržením tlačítka po dobu 2 sekund. ROMP Bass je vybavený cestovním zámkem, který zabraňuje nechtěnému zapnutí. Aktivujete jej nebo deaktivujete, když zmáčknete ovládací tlačítko dvakrát rychle za sebou.


Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.