Ostatní

ROMP Cello vibrační vajíčko

Značka: ROMP

ROMP Cello vibrační vajíčko na dálkové ovládání poskytuje vzrušující vibrace citlivým erotogenním zónám. 6 stupňů intenzity a 4 vibračních programů.

799
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ROMP Cello vibrační vajíčko

50155584

Úvod

ROMP Cello je dálkově ovládané vibrační vajíčko navržené tak, aby poskytovalo vzrušující vibrace citlivým erotogenním zónám. Zařízení je potažené příjemným silikonem a tvarované pro cílené potěšení bodu G, má tvar kuliček, z toho ta, co bude zavedená hlouběji je menší než ta druhá. Díky dálkovému ovládání s ním můžete bez obav vyrazit na procházku a zároveň posílit svaly pánevního dna. Zpříjemní také vaše partnerské hrátky, ať už jste doma nebo ve společnosti lidí. Celkem si můžete vybírat ze 6 stupňů intenzity a 4 vibračních programů.

Hlavní vlastnosti:

  • dráždí citlivá místa a pomáhá posilovat svaly pánevního dna
  • je voděodolné, dobíjecí a vždy připravené na zábavu
  • 6 stupňů intenzity a 4 vibračních programů

Složení

Materiál je silikon a ABS plast, jde o materiály velmi příjemné. Neobsahují ftaláty, BPA, ani latex. ROMP Cello je 100 % vodotěsný (IPX7) a můžete jej použít ve sprše, ve vaně i v bazénu. Dálkové ovládání voděodolné není. Neponořujte jej do vody, ani jej neoplachujte tekoucí vodou. Očistěte jej lehce vlhkým hadříkem.


Použití

ROMP Cello můžete ovládat tlačítkem na vytahovací stopce nebo dálkovým ovládáním. Podržte tlačítko napájení na ROMP Cello po dobu 2 sekund, abyste jej zapnuli. Naneste lubrikační gel na ROMP Cello a zaveďte jej do pochvy. Jakmile je pohodlně na místě, prozkoumejte 6 rychlostí a 4 vzory vibrací pomocí praktického dálkového ovladače nebo tlačítka na vytahovací stopce. Vyjměte ROMP Cello tak, že se uvolníte, chytnete stopku a jemně zatáhnete. Vibrační vajíčko je dobíjecí. Jehlu dobíjecího USB kabelu jednoduše zasunete do důlku na větší kuličce. Najdete jej v blízkosti piktogramů.


Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.