Ostatní

ROMP Rose stimulátor klitorisu

Značka: ROMP

ROMP Rose stimulátor klitorisus s technologií Pleasure Air představuje rovnováhu mezi pulzujícími a masážními změnami tlaku vzduchu bez přímého kontaktu s klitorisem.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ROMP Rose stimulátor klitorisu

50155591

Úvod

Stimulátor klitorisus ROMP Rose se postará o vaši maximální rozkoš během chvilky. Jeho fungování je postaveno na technologii Pleasure Air, která představuje dokonalou rovnováhu mezi pulzujícími a masážními změnami tlaku vzduchu bez přímého kontaktu s klitorisem. Tím je zajištěno, že vaše sladké místo nebude nikdy příliš stimulováno, a při používání vám poskytne mimořádně intenzivní pocity slasti.

Hlavní vlastnosti:

  • výjimečný tvar květu růže
  • 6 stupňů intenzity a 4 stimulační rytmy
  • tichý a diskrétní

 


Složení

Povrch pomůcky je silikonový, podstavec je z ABS plastu. Silikon je žádaný materiál pro svoji hebkost a jemnost. Použité materiály neobsahují ftaláty, ani latex.


Použití

Chcete-li ROMP Rose zapnout, podržte tlačítko napájení po dobu 2 sekund. Naneste lubrikační gel na stimulační hlavici a na váš klitoris. Umístěte stimulační hlavici na klitoris lehkým tlakem. Krátkým stisknutím funkčního tlačítka můžete procházet 6 úrovněmi intenzity a 4 stimulačními rytmy. Podržte tlačítko napájení po dobu 2 sekund a ROMP Rose se vypne. Stimulátor ROMP Rose je vybavený cestovním zámkem, který šetří baterii a nepříjemné situace, kdy pomůcka začne bzučet například v zavazadle. Pomůcka je dobíjecí. Pomůcka je vodotěsná (IPX7), můžete ji bez obav ponořit do vody. 


Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.