Kosmetika

Sulsena Šampon proti lupům s přírodním peelingem 150 ml

Značka: SULSENA

Sulsena Šampon proti lupům s přírodním peelingem efektivně myje vlasy a čistí pokožku se sklony k tvorbě lepkavých mastných lupů.

215
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sulsena Šampon proti lupům s přírodním peelingem 150 ml

50155098

Úvod

Sulsena Šampon proti lupům s přírodním peelingem je prvním krokem při řešení problémů při tvorbě lupů. Efektivně myje vlasy, které se více mastí v důsledku zvýšené sekrece mazových žláz a čistí pokožku se sklony k tvorbě lepkavých mastných lupů. Acidobazická rovnováha (pH) přípravku odpovídá pH vlasové pokožky a jeho vyvážené složení zmírňuje svědění způsobené lupy a normalizuje tvorbu mazu.

Jak šampon působí?

Receptura byla vyvinuta na základě inovativního seboregulačního komplexu: aktivní složkou je sulfid selenu (SeS2) a polyetylenové pelety. Disulfid selenu je multifunkční složka, která přímo ovlivňuje kvasinkovou houbu Pityrosporum ovale, hlavní příčinu tvorby lupů a účinně inhibuje její reprodukci. Měkké polyetylenové pelety působí jako peeling, poskytují mikromasážní účinek, jemně odstraňují lepivé těžko odstranitelné lupy, hloubkově čistí a osvěžují pokožku hlavy.

Výsledek

  • efektivně myje vlasy a čistí pokožku se sklony k tvorbě lepkavých mastných lupů
  • normalizuje tvorbu mazu a odstraňuje svědění
  • s příjemnou vůní

Použití

Šampon naneste na mokré vlasy a napěňte. Jemně masírujte vlasy a pokožku hlavy, zejména u kořínků vlasů. Nechte 3 minuty působit a poté důkladně opláchněte teplou tekoucí vodou. Opakujte postup. Přípravek je vhodný pro časté používání, ne však častěji než 3x týdně.


Upozornění

Obsahuje disulfid seleničitý. Zabraňte kontaktu s očima a poškozenou pokožkou. V případě kontaktu důkladně opláchněte velkým množstvím teplé tekoucí vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.