Kosmetika

KORFF Exfoliační toner 100 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Cure Makeup

Exfoliační toner KORFF odstraňuje nečistoty, přebytečný maz i zbytky líčidel z pleti. Redukuje viditelnost pórů, zlepšuje jejich vzhled a zanechává svěží a rozjasněnou pleť.

NAVÍC KORFF Kompaktní bronzující pudr 01 9 g Při nákupu produktů značky Korff v minimální hodnotě 999 Kč vč. DPH získáte NAVÍC KORFF Kompaktní bronzující pudr 01 9 g za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
639
Ušetříte 20%

Původní cena:  799 Kč  ·  sleva 160 Kč

Nejnižší cena před slevou: 799 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KORFF Exfoliační toner 100 ml

50155113

Úvod

Exfoliační toner KORFF odstraňuje nečistoty, přebytečný maz i zbytky líčidel z pleti. Redukuje viditelnost pórů, zlepšuje jejich vzhled a zanechává svěží a rozjasněnou pokožku plnou života. Obsahuje 2 % kyseliny salicylové, 6 % kyseliny mandlové a 2 % niacinamidu. Toto aktivní složení přispívá k obnově pokožky. Působí proti nedokonalostem a navrací pleti vitalitu. Ideální na smíšenou, mastnou a problematickou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje přebytečná maz i nečistoty
  • působí proti nedokonalostem pleti
  • osvěžuje a rozjasňuje
  • redukuje póry
  • ideální na mastnou pleť

Použití

Aplikujte přípravek pomocí vatového tamponu na vyčištěnou a suchou pleť obličeje. Rozetřete toner jemnými krouživými pohyby. V případě citlivé pokožky opláchněte po 3 až 5 minutách. Následně naneste hydratační krém.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.