Kosmetika

Biofresh Natural Lavender Hydratační denní krém proti stárnutí 50 ml

Značka: BIOFRESH

Hydratační denní krém proti stárnutí Biofresh Natural Lavender dokonale vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku. Bojuje proti prvním známkám stárnutí.

169
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biofresh Natural Lavender Hydratační denní krém proti stárnutí 50 ml

50155636

Úvod

Hydratační denní krém proti stárnutí Biofresh Natural Lavender dokonale vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku s prvními známkami stárnutí. Vyhlazuje nerovnosti, redukuje jemné linky a vrásky. Dodává pleti potřebnou dávku hydratace, podporuje její hydrolipidovou vrstvu a zabraňuje jejímu vysychání. Krém probudí vaši pokožku, rozjasní a zanechá ji hedvábně hebkou a plnou života. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • redukuje jemné linky a vrásky
  • zanechává rozjasněnou a zklidněnou pokožku

Složení

Aktivní složky: Levandulový olej – zlepšuje tón pleti a má relaxační účinek, chrání pokožku před vnějšími vlivy. Levandulová voda – dokonale osvěžuje, podporuje ochrannou bariéru pleti a má čistící vlastnosti. Biopeptid CL - zlepšuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové. Vyhlazuje pleť, má hydratační a omlazující účinek. Kreatin – přírodní koenzym pro pokožku, který nabíjí buňky energií. Stimuluje tvorbu kolagenu.


Použití

Každé ráno jemně vmasírujte do vyčištěné a osušené pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.