Kosmetika

Alteya Organics Ricinový olej 100% 100 ml

5.0

Ricinový olej 100% od Alteya Organics má perfektní hydratační účinky. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Ideální k masáži.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

319
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Ricinový olej 100% 100 ml

50155645

Úvod

Ricinový olej 100% od Alteya Organics má perfektní hydratační účinky. Získává se ze semen rostliny Ricinus communis, lisováním za studena. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Udržuje nezbytnou vlhkost v pokožce a dodává jí pevnost a pružnost. Olej také můžete použít k odličování. Díky triglyceridům pomáhá odstraňovat nečistoty z pokožky. Posiluje ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky a zabraňuje jejímu vysychání. Chrání také před negativními vnějšími vlivy. Vyživuje také vlasy a navrací jim hedvábnou jemnost a lesk. Stimuluje růst vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zvláčňuje pokožku
  • odličuje zbytky make-upu i nečistot
  • vyživuje vlasy
  • olej lisovaný za studena

Použití

Aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody, přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem. Nanášejte na vlhkou pokožku. Ricinový olej je perfektní také k masáži.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.