Kosmetika

Alteya Organics Kakaové máslo 100% 80 g

Kakaové máslo 100% od Alteya Organics dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou a vyživenou. V BIO kvalitě.

235
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Kakaové máslo 100% 80 g

50155650

Úvod

Kakaové máslo 100% od Alteya Organics dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou a vyživenou. Organické kakaové máslo se získává z bobulí rostliny Theobroma cacao lisováním za studena. Má jemnou kakaovou vůni a bledě žlutou barvu. Je bohaté na antioxidanty, bojuje proti volným radikálům a udržuje mladou a svěží pokožku. Zjemňuje pokožku a zvyšuje její pevnost a pružnost.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zanechává hedvábně hebkou pokožku
  • zvyšuje pevnost a pružnost pleti

Použití

Bohaté kakaové máslo naberte do dlaně množství másla o velikosti hrášku a vmasírujte ho do pokožky, když roztaje, bude klouzat jako tělový olej a během několika minut se vsákne do pokožky. Používejte vždy na vlhkou pokožku. Máslo můžete použít i na vlasy jako hloubkovou kúru. Naneste jej do pramenů od kořínků ke konečkům a nechte ve vlasech hodinu působit, dobře opláchněte a umyjte vlasy jako obvykle. Malé množství másla můžete použít i k hydrataci suchých konečků vlasů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.