Kosmetika

Alteya Organics Mangové máslo 100% 160 g

Mangové máslo 100% od Alteya Organics hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku i vlasy. Lisuje z jader plodů manga. Obsahuje vitamin A a E i esenciální mastné kyseliny.

595
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Mangové máslo 100% 160 g

50155663

Úvod

Mangové máslo 100% od Alteya Organics dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Lisuje z jader plodů manga. Obsahuje vitamin A a E i esenciální mastné kyseliny. Tyto složky s antioxidačním účinkem neutralizují volné radikály a chrání pokožku před vnějšími vlivy prostředí. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Je nekomedogenní. Zanechává vláčnou a hydratovanou pokožku plnou života. Také jej můžete použít k hydrataci lámavých a poškozených vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • antioxidační účinek
  • vhodné na pokožku i vlasy

Použití

Naberte do dlaně množství másla o velikosti hrášku a vmasírujte ho do pokožky, když roztaje, bude klouzat jako tělový olej a během několika minut se vsákne bez pocitu mastnoty. Aplikujte vždy na vlhkou pokožku. Na vlasy jej používejte jako hloubkovou kúru. Vetřete jej od kořínků ke konečkům, nechte hodinu působit a poté si dobře umyjte vlasy. Po umytí a vysušení vlasů můžete hydratovat poškozené konečky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.