Kosmetika

Alteya Organics Pleťové mléko Luminous Rose 120 ml

Pleťové mléko Luminous Rose od Alteya Organics rozpouští a odstraňuje nečistoty i zbytky make-upu z povrchu pokožky. Zanechává vláčnou a hydratovanou pleť.

545
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Pleťové mléko Luminous Rose 120 ml

50155664

Úvod

Pleťové mléko Luminous Rose od Alteya Organics dokonale rozpouští a odstraňuje nečistoty i zbytky make-upu z povrchu pokožky. Zanechává vláčnou, hydratovanou a hedvábně hebkou pokožku plnou života. Mléko nenarušuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Obsahuje výtažky z růže, divizny a slézu, které se postarají o rozjasněnou a svěží pleť. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje make-up i nečistoty
  • zanechává vláčnou a hydratovanou pleť
  • rozjasňuje pokožku

Složení

Olej z růže z Damašku – rozjasňuje, zklidňuje, vyrovnává tón pleti a navrací jí zdravý lesk. Lnička setá – bohatá na Omega 3, 6, 9, zklidňuje a zvlhčuje citlivou pokožku, udržuje hydratovanou pleť bez známek stárnutí. Kyselina hyaluronová – dokonale hydratuje, snižuje výskyt jemných linek a vrásek. Extrakt ze slézu – Zklidňuje podráždění, posiluje ochrannou bariéru pokožky. Výtažek z divizny – rozjasňuje pleť.


Použití

Jemně vmasírujte do vlhké pokožky obličeje, krku i dekoltu a důkladně opláchněte. Používejte dvakrát denně. Vyhněte se očnímu okolí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.