Kosmetika

Alteya Organics Rozjasňující sérum Luminous Rose 30 ml

Rozjasňující sérum Luminous Rose od Alteya Organics dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jejímu vysychání. Sérum redukuje výskyt pigmentových skvrn a rozjasňuje.

699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Rozjasňující sérum Luminous Rose 30 ml

50155665

Úvod

Rozjasňující sérum Luminous Rose od Alteya Organics dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jejímu vysychání. Sérum posiluje hydrolipidovou vrstvu pokožky a zabraňuje jejímu vysychání. Rozjasňuje mdlou a unavenou pleť, navrací svěžest. Dále také redukuje výskyt pigmentových skvrn a brání jejich opětovnému vzniku. Sérum je vhodné pro všechny typy pokožky. Ideální na všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • podporuje hydrolipidovou vrstvu pleti
  • redukuje pigmentové skvrny a rozjasňuje
  • ideální na všechny typy pokožky

Složení

Olej z růže z Damašku – rozjasňuje, zklidňuje, vyrovnává tón pleti a navrací jí zdravý lesk. Kyselina hyaluronová – dokonale hydratuje, snižuje výskyt jemných linek a vrásek. Extrakt ze slézu – Zklidňuje podráždění, posiluje ochrannou bariéru pokožky. Výtažek z divizny – rozjasňuje pleť. Bisabolol – zklidňuje podráždění vedoucí k nadprodukci melaninu, redukuje pigmentové skvrny.


Použití

Aplikujte na pokožku jemnými masážními pohyby po vyčištění a tonizaci. Pokožka je ihned po použití citelně hydratovaná a viditelně zářivější. Používejte ráno a večer. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.