Kosmetika

Alteya Organics Bambucké máslo 100% 300 g

Bambucké máslo 100% od Alteya Organics dokonale hydratuje, vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku. Máslo podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti.

249

Cena za 100 ml: 71,14 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Bambucké máslo 100% 300 g

50155669

Úvod

Bambucké máslo 100% od Alteya Organics dokonale hydratuje, vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku. Máslo podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Obsahuje vitaminy A a E s antioxidačním účinkem, esenciální mastné kyseliny a další minerály. Redukuje jemné linky i vrásky a vyhlazuje pokožku. Hydratuje délky vlasů a regeneruje suché konečky. Vyživuje také pokožku se sklonem k alergiím a ekzémům. Má nekomedogenní složení, proto se hodí i na pokožku se sklonem k akné.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • posiluje hydrolipidovou vrstvu
  • antioxidační účinek
  • nekomedogenní účinek
  • ideální na všechny typy pokožky

Použití

Naberte do dlaně množství másla o velikosti hrášku a vmasírujte ho do pokožky, když roztaje, bude klouzat jako tělový olej a během několika minut se vsákne bez pocitu mastnoty. Aplikujte vždy na vlhkou pokožku. Na vlasy jej používejte jako hloubkovou kúru. Vetřete jej od kořínků ke konečkům, nechte hodinu působit a poté si dobře umyjte vlasy. Po umytí a vysušení vlasů můžete hydratovat poškozené konečky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.