Potraviny a nápoje

Mixit Zamilované ovoce na kaši 230 g

Značka: MIXIT

Mixit Zamilované ovoce na kaši sestává z mrazem sušených jahod, malin a ostružin, které v kombinaci s jáhlovou kaší, křupavými plátky mandlí, bílou a růžovou čokoládou tvoří nutričně zajímavou směs k snídani.

179

Cena za 100 g: 77,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mixit Zamilované ovoce na kaši 230 g

50156456

Úvod

Zamilované ovoce Mixit v lahodné si zamilujete i vy! Už první sousto potěší vaše chuťové pohárky delikátní chutí mrazem sušených jahod, malin a ostružin, které v kombinaci s jáhlovou kaší, křupavými plátky mandlí, jemnými hoblinkami bílé čokolády a růžovou čokoládou Ruby tvoří nutričně zajímavou směs, kterou oceníte při romantické snídani se svou drahou polovičkou.

Hlavní vlastnosti:

  • směs sušeného ovoce, jáhlové kaše a bílé a růžové čokolády
  • chutná skvěle s vodou i s mlékem
  • složení bez lepku, vhodné pro celiaky

Složení

Jáhlovka bez mléka 42 % (jáhly), plátky jader mandlí 15 %, sušené plnotučné mléko 13 %, směs prášku z lyofilizovaného ovoce 11,5 % (jahody, maliny a ostružiny), čokoláda Ruby 10 % (cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; přírodní vanilkové aroma; v čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 48,8 %), čokoládové hobliny bílé 8,5 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo 23,5 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.