Kosmetika

HAAN Hyaluron pleťové sérum pro normální a smíšenou pleť 30 ml

Značka: HAAN

HAAN Hyaluron pleťové sérum pro normální a smíšenou pleť dodává pleti vláhu, zlepšuje její elasticitu a zmírňuje známky předčasného stárnutí.

549
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Hyaluron pleťové sérum pro normální a smíšenou pleť 30 ml

50155099

Úvod

HAAN Hyaluron pleťové sérum pro normální a smíšenou pleť dodává pleti vláhu, zlepšuje elasticitu a zmírňuje známky jejího předčasného stárnutí. Receptura tvořená přírodními ingrediencemi obsahuje kyselinu hyaluronovou, vitaminy C a B5 + probiotický komplex. Hlavní složkou je kyselina hyaluronová, která zabraňuje transepidermální ztrátě vody a udržuje kožní bariéru v dobrém stavu. Na pleti vytváří ochranný film a chrání tak pokožku před vnějšími vlivy. Udržuje pleť hydratovanou a zářivou. Vitamin B5 umocňuje hydratační účinky kyseliny hyaluronové a podporuje přirozené regenerační procesy. Antioxidační vitamin C má anti-age účinky a dodává pleti jas.

Ekologické balení

Lahvičku s kapátkem je možné opakovaně plnit! Stačí si dokoupit náhradní náplň HAAN a původní obal můžete používat dlouhé roky. Zvolte si ekologičtější a udržitelnější přístup v kosmetické péči!

Hlavní vlastnosti

  • hydratuje pokožku a zlepšuje elasticitu
  • zmírňuje známky předčasného stárnutí
  • dodává pleti zářivost a jas
  • 95,4 % ingrediencí přírodního původu
  • balení je možné opakovaně doplňovat
  • vhodné i pro vegany

Složení

Kyselina hyaluronová, vitamin B5, vitamin C, probiotický komplex. Bez silikonů, parabenů a sulfátů.


Použití

Sérum používejte na vyčištěnou pleť. Nanášejte ráno i večer a lehce vmasírujte. Péči zakončete vašim oblíbeným pleťovým krémem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.