Kosmetika

HAAN Bakuchiol pleťové sérum pro suchou pleť 30 ml

Značka: HAAN

HAAN Bakuchiol pleťové sérum pro suchou pleť podporuje elasticitu pokožky, sjednocuje její tón a zmírňuje známky předčasného stárnutí.

499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Bakuchiol pleťové sérum pro suchou pleť 30 ml

50155100

Úvod

HAAN Bakuchiol pleťové sérum pro suchou pleť podporuje elasticitu pleti, sjednocuje její tón a zmírňuje známky předčasného stárnutí. Receptura tvořená přírodními ingrediencemi obsahuje bakuchiol, hydratační kyselinu hyaluronovou, vitamin C, ženšen + probiotický komplex. Hlavní složka séra bakuchiol (přírodní alternativa retinolu – vitaminu A se silnými antioxidačními vlastnostmi) podporuje produkci kolagenu, sjednocuje tón pleti a koriguje vrásky. Antioxidační vitamin C má anti-age účinky, dodává pleti jas a vyhlazuje její povrch. Extrakt ze ženšenu je nabitý vitamíny a minerály, stimuluje metabolismus pokožky a tím zpevňuje a vyhlazuje její vzhled.

Ekologické balení

Lahvičku s kapátkem je možné opakovaně plnit! Stačí si dokoupit náhradní náplň HAAN a původní obal můžete používat dlouhé roky. Zvolte si ekologičtější a udržitelnější přístup v kosmetické péči!

Hlavní vlastnosti

  • předchází vzniku vrásek
  • koriguje již existující vrásky
  • sjednocuje tón pleti
  • podporuje produkci kolagenu
  • 97,1 % ingrediencí přírodního původu
  • sérum je možné opakovaně doplňovat
  • vhodné i pro vegany

Složení

Bakuchiol, kyselina hyaluronová, vitamin C, ženšen, probiotický komplex. Bez silikonů, parabenů a sulfátů.


Použití

Sérum používejte na vyčištěnou pleť. Nanášejte ráno i večer a lehce vmasírujte. Péči zakončete vašim oblíbeným pleťovým krémem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.