Doplněk stravy

Reflex Nutrition Acetyl L-Carnitine 90 kapslí

Reflex Nutrition Acetyl L-Carnitine obsahuje 500 mg bioaktivní formy karnitinu. Tato tělu přirozená látka se se podílí na procesu přeměny tuků na energii.

385

Cena za 1 kus: 4,28 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Acetyl L-Carnitine 90 kapslí

50155288

Úvod

L-karnitin je tělu vlastní látka, která se nachází v každé buňce lidského těla. Podílí se na transportu mastných kyselin do buněčných organel (mitochondrií) a jejich přeměně na energii potřebnou pro životní pochody včetně činnosti svalů a srdce. Reflex Nutrition Acetyl L-Carnitine 500 mg obsahuje bioaktivní formy karnitinu.

Hlavní vlastnosti:

  • karnitin se podílí na procesu přeměny tuků na energii
  • snadno vstřebatelná bioaktivní forma
  • 500 mg acetyl L-karnitinu v jedné kapsli


Složení

Složení  v 1 želatinové* kapsli: Acetyl-L-Karnitin 500 mg, obal kapsle (hovězí želatina), maltodextrin, protispékavé látky stearan hořečnatý a dioxid křemičitý. *nevhodné pro vegetariánskou stravu. 


Použití

Berte 1-3 kapsle průběžně během dne, nebo podle doporučení lékaře. Dostatečně zapijte vodou. 


Upozornění

Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro osoby mladší 16 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. 


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.