Doplněk stravy

Reflex Nutrition Albion Ferrochel 120 kapslí

Reflex Nutrition Albion Ferrochel obsahuje obsahuje 120 kapslí se 14 mg chelátové formy železa s vysokou biologickou aktivitou a využitelností.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Reflex Nutrition Albion Ferrochel 120 kapslí

50155289

Úvod

Bisglycinát železnatý je chelátovou formou železa s vysokou biologickou aktivitou a využitelností. Tato forma je snadněji přijímána trávicím traktem. Reflex Nutrition Albion Ferrochel obsahuje 120 kapslí se 14 mg železa, které přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a snížení míry únavy a vyčerpání. Železo rovněž podporuje normální stav kognitivních funkcí, imunitní systém a tvorbu červených krvinek a hemoglobinu.

Hlavní vlastnosti:

  • chelátová forma železa
  • 14 mg železa v jedné tabletě
  • nedráždí střevní trakt

Složení

Složení v 1 želatinové* kapsli: nosič maltodextrin, plnidlo mikrokrystalická celulóza, bisglycinát železnatý (Ferrochel®), protispékavé látky (křemičitan vápenatý, stearan hořečnatý, dioxid křemičitý). *nevhodné pro vegetariánskou stravu.


Použití

Berte 1 kapsli denně spolu s  jídlem.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nevhodné pro děti a mladistvé do 16 let. Těhotným a kojícím ženám doporučujeme konzultovat užívání přípravku se svým lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. 


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.