Doplněk stravy

Reflex Nutrition BCAA Intra Fusion ovocná směs 400 g

Reflex Nutrition BCAA Intra Fusion ovocná směs je intra-tréninkový nápoj s větším množstvím BCAA a L-Glutaminu na jednu dávku.

539

Cena za 100 g: 134,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition BCAA Intra Fusion ovocná směs 400 g

50155292

Úvod

Reflex Nutrition BCAA Intra Fusion ovocná směs je intra-tréninkový nápoj (dávkování v průběhu tréninku) s větším množstvím BCAA a glutaminu na jednu dávku. Obsažené aminokyseliny s rozvětveným řetězcem – leucin, valin a isoleucin se řadí mezi esenciální a naše tělo si je neumí vyrobit samo. Je tedy nezbytné jejich pravidelné doplňování stravou nebo doplňky stravy. Z aminokyselin se v těle vytváří bílkoviny, které podporují růst a udržení svalové hmoty. Obsažený vitamin B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a metabolismu bílkovin a glykogenu.

Jedno balení 400 g obsahuje:

  • 200 g BCAA (zdroj fermentace) = 20 dávek á 10g
  • 100g glutamin (zdroj fermentace) = 20 dávek á 5g
  • 20 dávek 50% doporučené denní dávky vitamínu B6

Hlavní vlastnosti:

  • směs BCAA, glutaminu a vitaminu B6
  • vhodné k dávkování v průběhu tréninku
  • jsou vyrobeny fermentační technologií

Složení

Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem BCAA (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, emulgátor slunečnicový lecitin), L-glutamin, aroma, kyselina (kyselina citronová), barvivo betanin, citronan sodný, sladidlo sukralóza, chlorid sodný, barvivo betakaroten, citronan draselný, protispékavá látka křemičitan vápenatý, pyridoxin hydrochlorid.


Použití

Rozmíchejte 20 g (přibližně 1 zarovnaná 25 ml odměrka) se 400 ml vody do úplného rozpuštění prášku. Konzumujte v průběhu tréninku.


Upozornění

Doplněk dtravy se sladidly. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Vhodné pro vegetariánskou stravu. Skladujte v chladnu a suchu, mimo dosah dětí a přímého slunečního záření. Po otevření vždy pečlivě uzavřete víko nádoby.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.