Doplněk stravy

Reflex Nutrition Calm & Balance 30 kapslí

Reflex Nutrition Calm & Balance je adaptogenní a peptidový komplex s mléčnými peptidy, extraktem z Ashwagandy, zinkem a kyselinou listovou.

489

Cena za 1 kus: 16,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Calm & Balance 30 kapslí

50155294

Úvod

Reflex Nutrition Calm & Balance je adaptogenní a peptidový komplex s extraktem z Ashwagandy, která podporuje odolnost organismu proti stresu – dodává energii, vitalitu a pozitivně působí na duševní zdraví. Další aktivní složkou je bioaktivní zinek, který podporuje kognitivní funkce a imunitní systém, a vitamin B9 (kyselina listová).

Bioaktivní peptidy Lactium®

Lactium® je bioaktivní peptid přírodního původu izolovaný z micelárního kaseinu. Tento jedinečný peptid byl izolován a stabilizován po dvanáctiletém výzkumu v Laboratořích Ingredia, které spolupracují s Univerzitou Lorraine ve Francii. Cesta k vývoji mléčných peptidů byla inspirována enzymy nacházejícími se v trávícím ústrojí miminek, které aktivují tvorbu tohoto bioaktivního peptidu. Zažívací systém dospělých si však tento bioaktivní peptid už bohužel vyrobit neumí. Po mnoha letech práce Laboratoře Ingredia vyvinuly inovativní proces, který kopíruje mechanismus dětského trávícího traktu. Použil se k tomu enzym trypsin pro izolování bioaktivního enzymu – alfa-casozepinu z kaseinu, vyráběného pod ochrannou známkou Lactium®.

Adaptogen KSM-66® Ashwaganda

Ashwaganda KSM-66 - extrakt z Ashwagandy neboli ženšenu indického. Ashwaganda KSM-66 je značkový, plnospektrální extrakt s maximální koncentrací ze všech hlavních kořenových výtažků. Vyrábí se pomocí patentovaného extrakčního procesu, bez použití alkoholu nebo jiného chemického rozpouštědla.

Hlavní vlastnosti:

  • prověřený stechiometrický poměr značkových extraktů
  • patentované mléčné bioaktivní peptidy Lactium® - 150 mg v jedné kapsli
  • patentovaný extrakt KSM-66® Ashwaganda - 300 mg v jedné kapsli

Dávkování

Dávkování: až 2 kapsle denně s jídlem dle potřeby. Balení obsahuje 15 - 30 dávek.


Složení

KSM-66® Ashwaghanda (MLÉKO), mléčné peptidy Lactium®, tvrdá kapsle (hypromelóza), bisglycinát zinečnatý, vitamin B9 (kyselina listová), protispékavá látka (oxid křemičitý). Muže obsahovat i stopy ryb nebo korýšů.


Upozornění

Není náhradou pestré stravy. Tento výrobek není určen k léčbě jakéhokoli vám známého onemocnění nebo podezření na něj. Před použitím tohoto výrobku se poraďte se svým lékařem, pokud užíváte jakékoli léky nebo trpíte jakýmkoli onemocněním. Přípravek nesmí užívat těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Muže obsahovat i stopy ryb nebo korýšů.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.