Doplněk stravy

Reflex Nutrition Creapure Creatine 500 g

Reflex Nutrition Creapure Creatine zajistí dávku čistého kreatinu pro vaše svaly. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost.

955

Cena za 100 g: 191,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Creapure Creatine 500 g

50155301

Úvod

Kreatin je tělu vlastní látka, která působí jako zdroj na obnovu buněčné energie ATP. Kreatin monohydrát nachází uplatnění v široké škále sportovních aktivit, ať už jde o fitness, kulturistiku a sporty, kde se vyžaduje explozivní síla a dynamika. Reflex Nutrition Creapure Creatine nabízí co možná nejvyšší kvalitu a čistotu díky označení Creapure®. V takovém případě surovina prochází řadou monitorování a kontrol výrobních postupů a musí splňovat přísné specifikace tak, aby bylo možní identifikovat a odstranit případné nečistoty.

Hlavní vlastnosti:

  • zvyšuje účinky silového tréninku na sílu svalů u dospělých osob*
  • vhodné pro silové i vytrvalostní sporty
  • vhodné pro vegetariány

Složení

Creapure® kreatin monohydrát 100%.


Použití

Rozjezdová fáze: Rozmíchejte 5 g (cca 1 zarovnaná 5ml odměrka) v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 4 dávky denně v pravidelných intervalech po dobu 5 dní. 

Udržovací fáze: Rozmíchejte 5 g (cca 1 zarovnaná 5ml odměrka) v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 1 dávku denně. Odměrka je součástí balení, během transportu může klesnout ke dnu. Odměrka měří objem, ne hmotnost. Pro přesnější odměření použijte váhu. Tento produkt je prodáván na základě hmotnosti, ne na počet dávek. 
1 dávka odpovídá 5 g. Balení obsahuje 100 dávek.

Upozornění

Nevhodné pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Vhodné pro vegetariánskou stravu. Může obsahovat stopy mléka, lepku a vajec.

* Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g kreatinu denně.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.