Doplněk stravy

Reflex Nutrition Instant Whey PRO slaný arašídový karamel 2,2 kg

5.0

Reflex Nutrition Instant Whey PRO slaný arašídový karamel obsahuje 80 % bílkovin, 4 typy probiotických kultur a komplex trávicích enzymů. Bílkoviny podporují růst svalové hmoty a její regeneraci.

1 590

Cena za 1 kg: 722,73 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Reflex Nutrition Instant Whey PRO slaný arašídový karamel 2,2 kg

50155312

Úvod

Syrovátkový protein Reflex Nutrition Instant Whey PRO s příchutí slaného arašídového karamelu obsahuje 80 % bílkovin včetně aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA (leucin, isoleucin a valin). Vyrábí se z kvalitního mléka volně pasoucích se krav (grass fed cows) a součástí složení jsou také 4 typy probiotických kultur a komplex trávicích enzymů Digezyme. Protein můžete konzumovat před nebo po fyzické aktivitě či kdykoliv v průběhu dne. Bílkoviny – proteiny – podporují růst svalové hmoty a její regeneraci i po náročném tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • lehce stravitelný protein s výbornou využitelností v organismu
  • 80 g kvalitních bílkovin ve 100 g (syrovátkový proteinový izolát,
  • syrovátkový proteinový koncentrát, mléčný koncentrát)
  • 2 miliardy probiotických kultur ve 100 g
  • 200 mg trávicích enzymů ve 100 g (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza)
  • dobře se rozpouští a výborně chutná
  • z mléka z volně se pasoucích krav
  • vyrobeno ze obnovitelných zdrojů, v recyklovaných obalech


Dávkování

Rozmíchejte 25 g (přibližně 3 zarovnané 25ml odměrky*) se 150 ml vody nebo mléka v šejkru nebo mixéru. Konzumujte 2-3 dávky denně. Produkt konzumujte ihned po namíchání, nenechávejte stát po delší dobu v teple. *Odměrka je součástí balení, vlivem transportu může klesnout ke dnu.


Složení

Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 77 %, syrovátkový proteinový koncentrát 3 %, emulgátor sójový lecitin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aroma, zahušťovadlo celulosová guma, mořská sůl, barvivo kakao, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, barvivo karoteny, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus). Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy vajec a lepku.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunce. Po otevření pevně uzavírejte a spotřebujte do 3 měsíců. 


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.