Doplněk stravy

Reflex Nutrition Supergreens & Gut Support 90 kapslí

Reflex Nutrition Supergreens & Gut Support je doplněk stravy s probiotiky, chloridem draselný a komplexem 33 složek sestávajících z extraktů z ovoce, zeleniny a bylinek.

279

Cena za 1 kus: 3,10 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Supergreens & Gut Support 90 kapslí

50155326

Úvod

Reflex Nutrition Supergreens & Gut Support představuje komplex 33 složek sestávající z extraktů z ovoce, zeleniny a bylinek (přirozené zdroje vitamínů, minerálů a fytonutrientů). Rovněž v něm najdete směs probiotik a prebiotik (LactoSpore, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).

Hlavní vlastnosti:

  • komplex 33 složek z extraktů z ovoce, zeleniny a bylinek
  • obsahuje směs probiotik a prebiotik
  • s vitaminem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému

 


Složení

Vitamín C, chlorid, vláknina z kořene čekanky, rostlinný koncentrát a směs extraktů (acerola, jahoda, zelený čaj, káva Arabica, brokolicové výhonky, cibule, jablko, zelené kávové zrno, acai, maqui, quercetin, rajče, brokolice, kurkuma, česnek, bazalka, oregano, skořice, mrkev, bez, mangostan, borůvka, camu camu, černý rybíz, malina, ostružina, kapusta, špenát, arónie, třešeň, borůvka, višeň, růžičková kapusta), LactoSpore®, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus.


Použití

Berte 3 kapsle denně s jídlem. Balení obsahuje 30 dávek.


Upozornění

Nenahrazuje pestrou stravu.Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém místě.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.