Doplněk stravy

Reflex Nutrition Testo Fusion 90 kapslí

Reflex Nutrition Testo Fusion obsahuje kombinaci 50% Fenugreek extraktu s vysokým obsahem steroidních saponinů, minerálů ve formě chelátu, vitaminu D3, B6 a L-karnitinu.

599

Cena za 1 kus: 6,66 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Testo Fusion 90 kapslí

50155327

Úvod

Reflex Nutrition Testo Fusion obsahuje 50% Fenugreek extrakt s vysokým obsahem steroidních saponinů, který podporuje činnost svalů. zinek, měď, hořčík v chelátové formě, vitaminy D3, B6 a L-karnitin. L-karnitin je přirozená látka příbuzná vitaminům, která se podílí na přeměně tuků na energii.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje furostanolové steroly – 625 mg v každé dávce
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi
  • vitamin B6 pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • měď podporuje normální energetický metabolismus
  • hořčík a vitamin D přispívají k normální činnosti svalů a kostí

Složení

L-karnitin L-tartrát, bisglycinát hořečnatý, Fenusterols® Fenugreek steroly (50% extrakt s obsahem steroidních saponinů ze semen Trigonella foenum-graecum), želatinová kapsle (hovězí želatina, černý oxid železitý), bisglycinát zinečnatý, boritan sodný, protispékavé látky stearan hořečnatý a oxid křemičitý, plnidlo mikrokrystalická celulóza, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, bisglycinát mědnatý.


Použití

Netréninkové dny: 2 kapsle 2 x denně s jídlem. 

Tréninkové dny: 3 kapsle 1-2 hodiny před tréninkem a 2 kapsle večer před spaním.

Berte systémem 5+2 = 5 dnů dávka á 5 kapslí + 2 dny vynechat. Maximální délka kúry 6 týdnů, poté 3 týdny pauza před opakovaným použitím. Zapijte dostatečně vodou. Dávkovaní výrobce upraveno dle české legislativy.


Upozornění

Nenahrazuje vyváženou, pestrou stravu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.  Skladujte v suchu, temnu, chladu, mimo dosah dětí.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.